Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

vrijdag 12 februari 2016

ZUIVER

Heb je al naar je mail gekeken? En? Ook van die leuke enthousiaste berichtjes ontvangen?

Is het je opgevallen dat we dat in deze tijd veel beter kunnen voelen dat een jaar of 5 geleden?
Misschien was het je nog niet opgevallen. Nu je dit gelezen hebt zal je bewustzijn zich er meer op gaan richten. 

Wij kunnen nu als het ware voelen wat die ander voelde toen diegene de mail aan je verstuurde.
Dit zijn van die kleine aanwijzingen die ons steeds meer bewust maken van de verandering van onze energie. We zijn in staat om veel dieper en intenser te voelen dan een aantal jaren geleden.

Soms krijg je een kaartje met een liefdevolle tekst daarop. Je kan dan voelen hoe die ander met liefde naar je kijkt. Bijzonder niet waar?

Toen dit een aantal jaren geleden voor het eerst naar voren kwam, stonden wij er eigenlijk  een beetje naar te kijken, met in ons achterhoofd de gedachte, het zal wel.
Maar nu we wat verder in de tijd komen, zien we dat het wel degelijk waar is.

Daarom wordt er nu ook van ons gevraagd om liefdevol naar de ander te kijken. Maar ook liefdevol in onze gedachten te zijn. Het wordt allemaal heel open en transparant.

Dit is maar een kort artikeltje, maar de inhoud is belangrijk. Houdt je gedachten liefdevol en je maakt een medemens gelukkig. Het is bijna Valentijnsdag, dan viert op een bepaalde manier de liefde hoogtij. Voel de liefde in je hart en voel hoe je energie zich er op aanpast.


Tot gauw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten