Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zondag 28 februari 2016

Twijfelen aan jezelf.......zo herkenbaar

Onze levensstijl is snel aan het veranderen. 
Wij zijn ons dat maar nauwelijks bewust. 
Onze energie wordt in hoog tempo aangepast en verhoogd.  
De trilling van de aarde wordt almaar hoger.

Natuurlijk zijn wij ons dat niet ieder moment bewust. Maar toch zal je best het een en ander van die verandering voelen. Heb je in die dagelijkse drukte niet het gevoel dat je hoofd vol zit. 
Dan heb je meer moeite met nadenken.

Wij lezen veel over ouderdomsziekten. Soms kan je daardoor onrustig worden. 

Maar door de verhoging van de energie op aarde, gaan wij als mensen anders functioneren.

Wanneer je onrustig wordt, probeer dan je energie te verhogen. We hebben dat enige tijd geleden al op het blog geplaatst. De ballonnen. Je zal dan in ieder geval rustiger worden en dat is natuurlijk meegenomen.

Probeer eens te zien hoe je functioneerde, zeg maar 5 jaar geleden. Kan je zien dat je nu veel sneller bent in bepaalde zaken. Het multitasken is daar een goed voorbeeld van. 10 Jaar geleden  kenden we dat woord niet eens.

In deze periode hebben we nogal eens last van, wat wij zouden willen omschrijven als, vergeetachtigheid. Kan je nog  gemakkelijk op namen komen…..? Die vergeetachtigheid heeft alles met de versnelde energie te maken.

Probeer dit eens. 
Je wilt iets doen en……. Ja vergeten. Je draait je een halve slag om en dan. Daar is het weer. 

Dat komt doordat je je een halve slag omdraait. Je kortetermijngeheugen wordt daardoor geactiveerd. Gemakkelijk om te weten en om gebruik van te maken.

Het is weer een eenvoudige tip, maar deze tip is van grote invloed. 
Doordat je weer meer grip op je  kortetermijngeheugen krijgt, krijg je weer meer zelfvertrouwen en dat maakt het leven gemakkelijker.

Succes!

  
tot gauw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten