Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zondag 21 februari 2016

Je eigen lichtje zijn ..... (3)

We gaan nog even verder met ons eigen lichtje.

Door met het licht bezig te zijn beïnvloed je je eigen energie. 
Wanneer je je niet zo lekker voelt en een beetje heet gebakerd bent, dan is het heerlijk met die positieve energie aan de gang te gaan.
Wat is het fijn om het heft in eigen handen te hebben en zelf je eigen actie uit te voeren.

 Probeer al visualiserend te kijken naar het licht op aarde. 
Misschien kan je al ervaren hoe groot het licht al is dat door de positief gestemde mensen wordt verspreid.

Visualiseer je eigen licht, dat je binnen de groep van lichtverspreiders brengt. 
Doe dit, bij voorkeur een aantal keren per week. Dan ga je zien dat het licht dat al over de aarde straalt, intenser wordt. 

Doordat je zelf kan ervaren dat je daadwerkelijk bijdraagt aan die intense lichtverspreiding, geeft het jou weer meer positieve energie.

Zo bouwen we een cirkel op. Een cirkel van licht en liefde. Je stuurt je eigen licht over de aarde naar de groep mensen die daar al mee bezig zijn, daarna wordt het licht naar jou terug gestuurd en zal je je lichter en liefdevoller voelen.

Hoe mooi wil je het hebben? En zo simpel om zoveel te betekenen voor de verandering op aarde.  Door jouw licht te sturen naar de aarde verkorten wij de periode van donkere, spannende tijden. 
Ook mooi meegenomen. Zo zie je dat jezelf op kleine schaal in het groot mee mag werken. Die kans laten we toch niet voorbij gaan.

Neem het besluit om samen ons licht te  bundelen en te versterken.Tot gauw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten