Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

donderdag 18 februari 2016

Wat gebeurt er allemaal met mij?

Heb je ook het gevoel dat je van de ene kant naar de andere geslingerd wordt?
Even het gevoel dat je niet meer weet waar de kop of de staart zit? Het gevoel hebben dat je weer net de verkeerde kant op keek….

Twijfel maar niet aan jezelf. Het klopt wat je ervaart.

Neem even wat afstand van alles wat er om je heen gebeurt.  Neem de tijd voor jezelf. Pak een kop thee of koffie en zet eventueel wat rustige muziek op. Kijk dan eens rustig naar jezelf.  

Wij zitten in een versnelde ontwikkeling. Sinds 2012 zijn wij intensief bezig met veranderingen. Deze veranderingen vinden voor een deel plaats in de energie. De energie op aarde verandert heel snel op dit moment. Wat voor invloed heeft deze verandering op jou? Door die verhogende trilling worden we steeds gevoeliger.

 Je fysieke lichaam moet zich aanpassen aan deze stijgende trilling. Dit kan verschillende klachten geven. Je moet  o.a. denken aan vermoeidheid, hoofdpijn en prikkelbaar zijn.

De laatste dagen stijgt de hartslag van de aarde (de Schumann resonantie) heel snel. Ons lichaam heeft soms moeite deze snelheid bij te houden.

Neem dus de tijd voor jezelf en met jezelf. Neem voldoende rust. Ook in de nacht gaat je fysieke verandering door.

Hoe kan je jezelf helpen om deze aanpassing wat gemakkelijker te laten verlopen.
·        *  Door de tijd te nemen om tot rust te komen. Bij voorkeur al op de dag. Lukt dit je niet, dan in ieder     geval in de avond. Je zal dan ook beter (door)slapen.
·         * Door de natuur in te gaan en je daar te ontspannen en te verwonderen.
·        *  Door jezelf te verwennen met een lekker bad of warme douche

Kortom door goed voor jezelf te zorgen.
Het is belangrijk om dit allemaal te weten. Alleen al door het te weten, zal het je meer rust geven. En rust zo belangrijk in deze turbulente tijd.


Tot gauw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten