Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

vrijdag 19 februari 2016

Je eigen lichtje zijn (2)

Het is mooi om te zien dat dit onderwerp, je eigen lichtje zijn, erg aanspreekt.

We zijn dus op zoek wat wij ZELF kunnen doen aan de verandering op aarde, die door de media meestal negatief wordt weergegeven.

Heb je vandaag al een positief stukje gevonden in de krant of op radio en TV? Heb je het al gedeeld? Je maakt er jezelf blij mee. Maar het heeft ook effect op de ander. Wanneer je somber bent en je krijgt positieve berichtjes gestuurd, zal je jezelf op zijn minst gaan afvragen of je eigen sombere beeld wel helemaal terecht is.

Je steekt met je eigen lichtje het licht van de ander aan. Misschien moet je die ander echt even in de luwte houden om dat lichtje sterker en sterker te laten branden.

Wat is het heerlijk om het gevoel te hebben dat je daadwerkelijk bij kan dragen aan het verlichten van de gevoelens op aarde. Niet alleen met afgrijzen te kijken wat we voorgeschoteld krijgen aan negatieve berichten, maar in je eigen kracht gaan staan.

Vergis je niet. Denk niet dat je tot een kleine groep positief gestemde mensen behoort.
Wereldwijd zijn er al heel veel groepen mensen die positief met hun eigen licht werken. Daardoor wordt die groep steeds groter. Het werkt als de bekende olievlek.   

Een ander effect van het werken met je lichtje is dat wanneer je positief denkt, je de positieve stroming in je eigen lichaam ook activeert. Ook mooi meegenomen toch.


Tot gauw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten