Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

maandag 15 februari 2016

Je eigen lichtje zijn.....

Vandaag werd ik weer geconfronteerd met de sombere instelling van  mensen ten aanzien van onze samenleving. Het gevoel dat we toch wel in een hele donkere, sombere tijd leven.

Natuurlijk is het een enerverende tijd. Alles gaat snel. Waar we in het verleden houvast aan hadden, verandert in snel tempo. We worden geconfronteerd op radio en tv en in de krant met de zaken die nu juist niet goed gaan in een liefdevolle samenleving.

Jammer dat de dingen die wel goed gaan zo weinig worden belicht en verteld.
Daardoor zijn veel mensen somber. Wat natuurlijk zijn uitwerking heeft op mensen in hun naaste omgeving.

Laten we vandaag het besluit nemen om ons in ieder geval 1 x per dag te richten op een positief berichtje uit de krant op van de tv. Je kan dit bericht in je gedachten houden en er zo vaak  mogelijk aan denken. Je kan het berichtje ook delen in de social media. Ik denk hier o.a. aan FaceBook. Maar je kan het ook in een Whatsapp of in een mailtje aan iemand sturen. Probeer maar eens met die blik van speuren naar een positief bericht, te kijken.
 Het zal je gaan opvallen dat je dan steeds meer positieve berichten gaat zien. Je blik wordt dan naar het licht getrokken en niet naar het duister.

De inwerking van deze verandering in jezelf gaat veel verder dan je denkt.
Je gaat de mooie dingen van het leven op de voorgrond plaatsen. Het licht in je leven wordt sterker en sterker. Daardoor zal het donkere deel van je ervaringen verzachten en uiteindelijk een steeds minder belangrijke rol spelen in je belevingswereld. Je zal merken dat je blijer en vrolijker wordt.
Het is zo eenvoudig.

Je stelt je blikveld in op het licht en je zal licht gaan stralen. De mensen in je omgeving zullen het zien en zich afvragen waardoor je zo veranderd bent. Daardoor kan je het licht in de ander ook sterker laten branden.

Zo gaan we op een hele gemakkelijke manier van duister naar steeds meer licht.

Ga jij ook schijnen en verlichten?


Tot gauw

5 opmerkingen:

 1. dank je wel voor het lezen van mijn blog. Dat je maar veel licht en liefde mag verspreiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank, je verwoordt precies wat ik al tijden aanvoel en waar ik naar leef, focussen op het positieve. Energy follows intention: meer positiefs volgt vanzelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank, je verwoordt precies wat ik al tijden aanvoel en waar ik naar leef, focussen op het positieve. Energy follows intention: meer positiefs volgt vanzelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel Isa,

  Zo zit het precies. Je eigen intenties worden door gegeven. Positief straalt positief. Ga zo door en je geeft licht en liefde door. Dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen