Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

dinsdag 23 februari 2016

X van groter en groter………Het is winter en we hebben de neiging om voorover in onze jassen te duiken. Maar wanneer we voorover in onze jassen duiken, wat gebeurt er dan met onze energie? 

Misschien kan je zo goed invoelen, dat je voelt wat er dan gebeurt.
Wij sluiten ons energieveld. We sluiten onze chakra’s en maken ons klein. Dat heeft gevolgen voor hoe wij ons zullen gaan voelen. 

Wanneer je al niet zo lekker in je vel zat, zal het er niet beter op worden. Je energie kan niet stromen en jij kan niet stralen.

Hier kan je heel gemakkelijk iets aan doen. Het ligt voor de hand. Naar voren buigen en je klein maken, geeft een zwakkere energie. Dus doe eens het tegenovergestelde.

Ga staan met beide benen gespreid, maar wel met een stevige verbinding met de grond. Je maakt jezelf lang. Strekt je beide armen boven je hoofd en vormt een “X”. Voel hoe je borstkas open gaat en hoe je gaat stromen. Je benen nemen de aardeverbinding sterker in zich op en via je uitgestrekte armen en je hoofd wordt de universele verbinding versterkt. 

Blijf even zo staan en voel goed hoe je energie aan het veranderen gaat. Je maakt op deze manier steeds meer en intensiever contact. Je eigen energie vermengd zich met de universele energie en je voelt het.

De vermenging van de universele energie en jouw eigen energie wordt sterker en sterker.
Dit is een goede manier om de dag te beginnen.

Na het poetsen van je tanden ga je staan in de stand van de X en begin je bewust aan je dag. Je stelt je letterlijk open voor de dingen die gaan komen die dag. Door deze verbinding te maken ga je veel bewuster met de dingen van de dag om. Weer een eenvoudige oefening waar je veel profijt van zult hebben.


Tot gauw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten