Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zondag 7 februari 2016

Op eenvoudige manier je energieniveau verhogen

Heb je ook het gevoel dat je van tijd tot tijd heel goed in je vel zit, terwijl je opeens je verschrikkelijk  verdrietig kan voelen en alleen……..
Dit heeft alles te maken met de verandering van je energie.
 Hoe komt het dat wij ons het ene moment zo goed voelen, terwijl wij ons het volgende moment zo beroerd voelen. Kunnen wij daar zelf invloed op uitoefenen…….
Het antwoord is JA.
Wij schakelen nu vaak tussen diverse lagen van energie.
De lage 3 dimensionale energie en de 4e en 5e dimensionale energie.
Wanneer je in die 4e en 5e dimensie zit, ziet alles het heel anders uit. Je voelt je dan veel lichter. Wanneer je naar je emoties kijkt merk je dat je emoties veel minder zwaar voelen.
Belangrijk is daarom dat je bewust leert ‘schakelen’ tussen de diverse energielagen.

VISUALISATIE VERHOGING VAN JE ENERGIE NIVEAU
Ga rustig zitten. Probeer je aandacht op jezelf gericht te houden. Voel de aanraking van je billen met de stoel. Voel je ademhaling en richt je aandacht daarop. Adem in…… en adem uit. Doe dit een aantal keren heel aandachtig. Adem in…… en adem uit.  Je zal voelen dat je meer tot rust begint te komen.
Dus adem in……. En adem uit.
Stel je nu voor dat je een aantal ballonnen aan je schouders bint. Die brengen je naar boven. Je wordt langer en langer. Ga maar zo hoog als je kunt. In een visualisatie kan je zo lang worden als je wilt. Je gaat hoger en hoger. Je zal gaan voelen dat je je anders gaat voelen. Lichter, minder emotioneel en zelfs blijer. Probeer nog maar iets hoger te gaan. Voel je vrij en geniet van deze hogere energie.

Deze visualisatie kan je steeds doen wanneer je je niet zo lekker in je vel voelt. Het is een gemakkelijke methode om je snel naar een andere energie over te schakelen. Zo eenvoudig is het.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten