Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zaterdag 16 april 2016

Ontspannings meditatie of gewoon mijmeringen...


Mijmeringen......
Wij zijn zo bezig met alles wat er om ons heen verandert, dat dit een artikel over rust gaat worden. Je kan hem doen als meditatie om je wat meer te ontspannen.

Stel je voor dat je in een prachtig beukenbos loopt. De bomen reiken hoog naar de hemel. Ze zijn oud, al heel oud. Ze zouden ons vele verhalen kunnen vertellen.......

Ga maar even op de grond liggen. Kijk maar er zijn plekken bedekt met zacht mos.
Kijk maar de hoge toppen van die beukenbomen en  zie het licht van de lucht.

Heb je gezien dat het licht aan het veranderen is. Het wordt lichter, intenser. Dit licht geeft ons meer en meer energie. Maar kijk eens naar die prachtige wolkenhemel.

Zie je dat die wolken figuren vormen. Ja ook op die manier wil het universum ons dingen duidelijk maken. Zie je daar die wolk waar je een paardenkop in kunt herkennen? Dat heeft alles met je kracht te maken.

En daar een sluier van een wolk. Heeft die niet alles te maken met onze kennis. Onze kennis die vanuit het universum wordt gevoed, zodat wij begrijpen wat er aan het gebeuren is?

Blijf nog maar even rustig liggen. Misschien herken je nog meer beelden die je iets willen zeggen. Wanneer je lekker ontspannen bent, sta dan maar weer op en vervolg je weg. Je eigen pad hier op aarde en weet dat het universum je meer weet te vertellen dan wij tot nu toe hebben aangenomen.

Tot gauw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten