Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

dinsdag 14 juni 2016

Wat is er toch met mij aan de hand???

Wat is er toch met mij aan de hand?

Heb je het gevoel dat je anders aan het voelen bent?

Ja leuke zin hè? 

Maar heb je wel in de gaten dat je gevoeligheid sterk aan het veranderen is. 
Kijk maar eens naar  jezelf van een 5 jaar geleden. Wij zaten toen net in de periode dat wij bijna hijgend van nieuwsgierigheid op weg waren naar de 12/12/12. 

Wat hadden wij onze verwachtingen hoog gespannen staan. Het voelde in de maanden erna bijna alsof wij letterlijk van een koude kermis thuis waren gekomen. Wij hadden onze verwachtingen zo hoog staan. 

Dat moest uitdraaien op een teleurstelling.

Maar klopt dat wel?

Kijk eens bewust naar die periode terug. Dat is niet altijd gemakkelijk. 
Misschien is er iets gebeurd in die periode dat je wel te binnen wil schieten. 
Dat werkt altijd iets gemakkelijker. 
Misschien je eigen verjaardag, of droeviger een overlijden van een geliefd persoon.

Kijk eens bewust terug hoe je toen reageerde? Hoe ging je bijvoorbeeld met tegenvallers om? Wanneer je nu naar jezelf kijk in het NU, dan zie je een hele andere persoonlijkheid.

Was dat je al opgevallen. Je bent sterker. Je kan sneller op situaties inspelen. Je kan je sneller herstellen. Je kunt sneller situaties inschatten. Je kan je beter staande houden in deze versnellende tijd…… Had je dat eigenlijk wel helemaal in de gaten.

Wij zijn met z’n allen hard bezig aan een intensieve training van onszelf. Maar jammer genoeg vergeten wij onszelf daarvoor te belonen. Of anders gewoon eens positief en bewonderend toe te spreken. Ja die spiegel…. 

Daar tref je jezelf iedere keer. Kijk naar de persoon die je ziet. 
Aan de buitenkant misschien nog wel de persoon die je een aantal jaren geleden was, maar van binnen. Nee, vanbinnen een totaal veranderde persoonlijkheid, een veel sterkere persoonlijkheid.

Daar mag je best wel eens trots op zijn. Je harde werken is beloond. Alleen WIJ zien het jammer genoeg niet zo scherp. Wij hebben het allemaal verdiend om onszelf liever te vinden. 

Maar vergeet niet ook de bewondering voor jezelf aan te scherpen. Je deed intensief mee aan een zware cursus, je bent geslaagd en dan geen feestje? 

Geen feestje omdat je het zo normaal vindt wat je hebt gedaan. Klinkt dat niet heel erg vreemd? 

In de periodes van de examens wordt er flink op los gefeest. Heerlijk weer een mijlpaal bereikt. 
Maar ons eigen feestje, zo verdiend, dat vergeten wij gewoon?

Is dat niet een vreemde manier van met jezelf omgaan?

Denk er maar eens over na. Je hebt het zwaarste examen gehaald, maar nu het besef……..!!!

Tot gauw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten