Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

donderdag 23 juni 2016

De grond onder mijn voeten is aan het veranderen!

Voel je nog steeds de grond onder je voeten? 
Het kan zijn dat het contact met de grond  anders begint aan te voelen. 
De aanraking van onze voeten met de aarde is aan het veranderen.
Ja wat verandert er niet…..? 

Wij staan letterlijk niet meer zo vast in onze schoenen. Dat is raar, maar gewoon wennen.  
Door die verhoging van de trilling van de energie, hebben wij de neiging om naar boven te willen. 

Het verschil met een aantal jaren geleden is dat wij nu niet meer zo in die aarde energie vast gehouden moeten worden. Het is nu zo dat wij ook steeds hoger in de energie mogen verkeren. 

Wij gaan ons zelfs beter voelen wanneer wij in een hogere en transparantere energie zijn. 
Die lage energie daar zijn wij niet meer zo graag in.

Maar willen wij in die hogere energielaag vertoeven dan zullen wij ons ego toch echt meer en meer de deur moeten wijzen. Willen en moeten zijn niet meer van deze tijd. 
Ik heb het gevoel dat, het voelt goed en dat soort uitspraken zijn veel meer van de tijd en energie waarin wij nu zijn aangekomen. 

Een van de voorwaarden om via je gevoel te gaan werken is de kijk op jezelf. Hoe kijk je nu naar  jezelf. Hou je echt van jezelf zoals je nu bent? Ik hoor je al zeggen :”Begin je daar nu weer over?” 

Ja want die liefde voor onszelf, is niet zomaar een liefde. Het is een intens gevoel van blijheid en dankbaarheid voor jezelf.  

Ik las onlangs. “Het is alsof je een gouden medaille hebt  gewonnen, en nu doe je alsof dat de normaalste zaak van de wereld is”.  Dat is precies het gevoel. 

Je bent vele levens lang aan het trainen geweest voor die medaille. Nu hebt je hem gewonnen…….. en dan net doen alsof het de normaalste zaak van het leven is. Natuurlijk niet. 

Het gevoel dat je bij deze liefde  voor jezelf voelt is zo intens, zo liefdevol. 
Dat hebben wij nog nooit  in een emotie voor  onszelf ervaren. Probeer je dat maar eens voor te stellen. Probeer het vooral in te voelen. Wanneer je die emotie van die diepe  liefde voor jezelf hebt gevoeld, dan zal je dat gevoel nooit meer loslaten. 

Je verhoogt daarmee je eigen trilling in de energie zo sterk. Dan maak je een sprong voorwaarts, omhoog in de energie. Je zou bijna het gevoel hebben dat je kunt gaan vliegen……..

Kijk maar weer eens rustig naar dat beeld van jezelf en spreek liefdevol tegen jezelf. 
Het zal je goed doen. 
Laat die oude tijd met dat oude beeld los en ga naar de energie van nu en voel een intense liefde voor de persoon naar wie je staat te kijken.  J

IJ hebt het gepresteerd, jij hebt de strijd gewonnen. 
De gouden medaille hangt om je nek. 
Dus ga genieten van jezelf en met jezelf.

Succes en tot gauw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten