Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zaterdag 21 mei 2016

Waarom overkomt MIJ dit……..?

Emotionele tijd
Het is een emotionele tijd. 
Wij hebben het gevoel dat wij veel geconfronteerd worden met oud zeer. 
Dat klopt. Er komen nog steeds oude dingen naar boven die ons emotioneel erg bezig kunnen houden.
 
Maar het verschil met de voorgaande “schillen van de ui” is, dat wij nu aan een stuk van onszelf komen dat veel meer met het loslaten te maken heeft.

Wij kunnen diep triest worden van hetgeen waar wij voor de zoveelste keer emotioneel mee geconfronteerd worden. Maar je mag er nu anders mee omgaan. Het zijn de laatste restjes van ons emotionele patroon van dit leven op aarde. 

Wij zijn nu zover gekomen dat wij het los mogen laten. 
Sterker nog los moeten gaan laten. 
Wij gaan nu terug naar onze eigen ziel.

Wij hebben de lessen op aarde glansrijk doorstaan. 
Wij zijn nu in het stuk gekomen van emotionele confrontatie met stukken uit het verleden, maar mogen die nu los laten. 
Wij zijn geslaagd voor dit leven op aarde. 
Wij mogen door naar het volgende lichtere stuk van ons leven.

De energie wordt lichter, transparanter en daardoor veranderen wij. 
Het is een wisselwerking. De energie van de aarde en het universum verandert, wij veranderen en zo versterken wij elkaar. 

Door met z’n allen meer licht te gaan verspreiden, stellen wij anderen in staat om ook mee te gaan naar die hogere energie. Dat geldt ook voor de mensen die niet zo met spiritualiteit bezig zijn als de meeste van ons. Wij brengen met elkaar zoveel licht op aarde, dat de transformatie sterker en sneller gaat. Wat ook weer niet altijd een even gemakkelijke situatie voor ons oplevert.

Maar wij zijn sterk. Door deling van ons licht, verspreiden wij het licht met grote snelheid.

Dus wanneer je dingen in je omgeving ziet waar je niet zo blij, misschien zelfs bedroefd van wordt, zend je licht er naar toe. Doe mee aan wereldmetitaties en weet dat je lichtverspreiding van belangrijke invloed is op het transformatieproces van de wereld en daarmee van jezelf.

Dat is toch een heerlijk gevoel. Niet het gevoel hebben aan de zijlijn te staan, maar midden in het actieve veld van de verandering. Niet lijdzaam toezien, maar werkelijk in actieve vorm deelnemen.
Dit geeft een heel ander gevoel. 

Ja het is een heftige emotionele tijd, maar wij zijn gekomen om in deze tijd actief aan het proces deel te nemen. En dat doe je meer dan je zelf voor mogelijk hebt gehouden.

Tot gauw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten