Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zaterdag 8 december 2018

Lichtwerker zijn is niet eenvoudig…...


Lichtwerker zijn is niet eenvoudig…...

Wat gebeurt er veel. ...... Je voelt het. 
Jij bent een mens die op aarde geboren is. Die de aarde verkozen heeft als leefgebied. Maar je was en bent een ziel die het leven op aarde heeft gekozen vanwege deze tijd.

JIJ wilde je letterlijk met ZIEL en zaligheid inzetten voor die mooie nieuwe aarde. Er was genoeg duister geweest op die aarde. Met jou persoonlijke inzet, hoe moeilijk ook soms, ben je aan het werk gegaan. Je bent in een heftig "intern" proces terecht gekomen. 

Een proces dat jouzelf en je leefomgeving intens heeft veranderd. Misschien verwonder je jezelf nog wel over de keuzes die je onlangs hebt gemaakt en die je naar een volledig nieuw levenspad hebben geleid.

Je komt door die hoge trilling steeds meer terecht op het pad van je zielenleven. Je hebt vele levens geleefd met je eigen WIJSHEID en je eigen INTENSIES (inzichten) en je bent daar ook vele levens voor "gestraft". Die angsten komen niet voor niets naar boven. Je voelt dat je steeds dichter naar je eigen opgeslagen wijsheid komt, die wijsheid die je bij je draagt in je "levensboek" en waar JIJ ook je overtuigingen hebt zitten. 

Maar oh die pijn die wij allemaal hebben moeten lijden.......
Weet dat je DIE pijn niet meer gaat lijden. Je komt nu door die hoge trilling in een hele nieuwe universele periode van ons zielenbestaan terecht. Nu mag je EINDELIJK zijn wie je al levens lang was en waar je zo naar verlangd hebt.

JIJ wordt niet meer verguisd en gaat niet meer op die brandstapel. Er zijn mensen die JOUW proces niet herkennen.... dat is wat anders. Maar door jouw licht en liefde te versterken, gaan ze echt anders naar jouw proces kijken. Verstijf niet in de woorden van de "anders wetende ander", maar hou je vast aan jezelf, jij voelt en weet wat je kwam doen.

Juist dat LICHT en daarom ben jij die dit leest.....een echte LICHTWERKER en die heeft veel doorstaan. Is sterk en kan dit proces aan. Wij hebben die verbondenheid met elkaar, pakken elkaars hand en voelen de verbinding in ons hart.

Namasté.

Afbeeldingsresultaat voor afbeeldingen spiritueel lichtwerker