Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

woensdag 12 december 2018

Van 12-12-2012 naar 12-12-2018



12-12-2012 naar 12-12-2018
Vandaag precies 6 jaar geleden, dat wij reikhalzend uitkeken naar die datum 12-12-12.
Wij hadden het gevoel dat wij dan in het beloofde land, de nieuwe wereld en alle denkbeelden die wij daarover hadden, terecht zouden komen.
Nu 6 jaar verder, bleek dat beeld echt een beeld te zijn dat door de menselijke geest was bedacht.........

Maar wat zijn wij in een mooie periode van liefde en licht terecht gekomen. Wat zijn wij onszelf letterlijk tegengekomen. Maar ook hebben wij allemaal onze eigen krachten ONTdekt.
Wij hebben er levens lang over gedaan om onszelf te ontdekken en te leren kennen. En zie wat er gebeurde.

De krachtige lichtwerkers gingen letterlijk hun lichtend pad volgen. Het lichtend pad naar je eigen hart. Want wanneer je niet weet wie je bent kan je niet je eigen weg bewandelen...
Maar ook in de liefde en het licht met de ander.

Wij pakken elkaar telkens vast wanneer er iemand dreigt te vallen. Kom op, je kan het, je bent sterker dan je denkt etc. Ook zien wij dat er verschillende gradaties zijn in de groep lichtwerkers. Maar dat is nodig. Je kan niet allemaal in de voorste rij lopen. Doordat wij alles met elkaar delen leren wij van elkaar. We gaan dingen herkennen. Oh doe jij dat zo......? Dat herken ik, maar hoort dat er ook bij....? Zo werkt het met het licht. Het licht verheldert, het licht openbaart.

En 6 jaar verder hebben wij in die 6 jaar levens doorgewerkt waar wij geen weet van hadden. Maar die ons veel inzichten en doorzichten hebben gegeven..... we beginnen ons doel in dit leven op aarde steeds beter te begrijpen.

Namasté
Afbeeldingsresultaat voor nieuwe energie spiritueel