Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

vrijdag 24 augustus 2018

Karma, wat moeten we nog met karma?

Wij hebben altijd volgens de wetten van karma geleefd.
Ik stelde dat altijd voor als een taart. Ieder leven dat je op aarde kwam, ging je bezig met de ontwikkeling van dat gedeelte van je karma. De ene taartpunt was je slachtoffer, de andere taartpunt was jij de dader. Je hebt als ziel alle kanten van de medaille willen leren kennen. Je was dus bezig letterlijk alle facetten te ontwikkelen om als een volwaardige ziel verder te gaan.

Wat gebeurt er nu?
Wij zijn zo gewend aan karma, dat wij eigenlijk automatisch ermee doorgaan.....
Maar nu?
Nu is de cirkel van karma beëindigd. En daar moeten wij behoorlijk bewust mee leren omgaan.
Alle facetten hebben letterlijk hun eigen leven geleefd en ons daarbij voorzien van de bijbehorende kennis.

Nu met deze transformatie zijn wij niet bezig met ons mensenleven, nee wij gaan nu bezig met ons zieleleven. Wij dromen niet voor niets over de, in onze ogen, meest dwaze dingen. Maar dat zijn niet zomaar beelden, dat zijn beelden die bij de geschiedenis van de ziel horen.

Vanuit het leven met karma, zijn wij gewend daar dan weer intens aan te gaan werken. Maar het grote verschil nu is, dat wij vanuit de energie, dingen kunnen manifesteren. Daar zit het knelpunt.
Nu is het juist geen energie eraan geven of het manifesteert zich. Dat is nu net wat je niet zou willen. Dus laat die beelden van je dromen gaan. Weet dat je ze gezien hebt en dan mag je ze laten voor wat ze zijn. Vergeten doe je ze niet. Zijn die beelden nodig, dan zullen ze weer helder in je geest naar voren komen.

Lieve hardwerkende zielen die jullie zijn, jullie hebben je huiswerk gemaakt. In channels wordt ook vaak gezegd: “Jullie zijn allemaal geslaagd voor je eindexamen.” Begrijp dat je dan geen huiswerk meer hoeft te maken voor een komend proefwerk. Maak het jezelf niet moeilijk en laat los. Door los te laten wordt je energie transparanter en dat is wat je nodig hebt voor de mens van de volgende dimensie.

Het leven is veel gemakkelijker geworden dan wij denken.
We mogen gewoon loslaten en ga niet terug naar die schoolbanken.

Laat los en vlieg.
Laat los en stroom mee in het leven.
Er wordt voor je gezorgd, maak de verbinding met de spirituele wereld.

Gerelateerde afbeelding