Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zondag 5 augustus 2018

Boos, nee je licht versterken


Boos, nee je licht versterken
Door het licht te versterken, moet het duister wijken.

In de zomer leven we buiten. En buiten is met name de plek om de ander te ontmoeten. Heel veel mensen hebben zorgen om Moeder Aarde. Wij hebben er met z'n allen natuurlijk wel een behoorlijke puinhoop van gemaakt. Zeker is zeker. Maar wat mij opvalt is dat mensen dan in hun boosheid gaan zitten ten aanzien van wat er allemaal gebeurt op die aarde.

Door in die boosheid te gaan zitten, breng je je eigen licht en energietrilling naar beneden.
Door eerst je eigen licht te versterken, breng je meer licht op aarde. Je werkt daardoor op een andere manier aan het terugdringen van de duistere praktijken op aarde, terwijl je wel in je eigen hoge (licht) trilling blijft.

Dit is voor mij een positieve benadering van het terugdringen van het duister en duistere praktijken op onze geliefde Moeder Aarde. Maak je niet boos, maar werk hard aan je eigen licht. Daardoor heb je een niet mis te verstane invloed op het verminderen van het duister.

Door het op deze manier te doen bevorder je in veel sterkere mate het licht. Het licht waar wij allemaal letterlijk naar snakken.
Dus kijk naar het licht, vul je hart en straal zo sterk dat het duister geen enkele kans krijgt om zich in zijn eigen proces te handhaven. Wereldwijd is het duister al aan het verminderen, maar het licht is noodzakelijk. Het licht is al heel krachtig en dat is waar WIJ aan werken. Niet boos zijn op het duister. Maar werken aan het licht. Dat betekent natuurlijk niet dat wij het duister accepteren. Maar wij verlaten die boosheid en stappen over naar de kant van het licht. Dat is de kant waar wij willen zijn.

Dus nogmaals, maak je niet boos over onrecht en misstanden. Je kan er alleen wat aan veranderen door je eigen licht te versterken. En denk niet dat het weinig invloed heeft. Wij zijn met miljoenen mensen op aarde die daar aan werken. Dus het licht is groot en laten wij dat op kracht houden, liever nog intenser laten schijnen.