Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

vrijdag 8 juni 2018

Strech you own time....... of wel maak je eigen tijd rekbaar!

Strech you own time....... of wel maak je eigen tijd rekbaar!

In ons leven is alles jachten en jagen geworden. We zijn aan het multitasken of het niets is. Zien 3, soms 4 schermen tegelijk en begrijpen dan ook nog wat er gebeurt en gevraagd wordt......
Is dat wel heel gezond? Kan dat zo doorgaan?

Nee natuurlijk. Wij zijn als mensen heel creatief. Weten eigenlijk op alle problemen een oplossing. Maar gezond is het natuurlijk niet om zo te gaan zitten stressen. Geen moment zonder scherm. Geen moment zonder bereikbaarheid...... Op het toilet bereikbaar? Nee toch!

Maar er is nog iets anders aan de hand. Wij zijn als mens in een rap tempo aan het veranderen. En er verandert meer.

Je moet je voorstellen dat wanneer je helemaal ontspannen bent, je in een prachtige grote bel van energie zit. Die bol is helemaal wijd om je heen. Boven, onder, voor en achter sta je in die prachtige bol van energie. Dan ben je dus geheel in balans en ontspannen. Je stroomt dan lekker mee in het leven en je hebt het gevoel dat het je letterlijk voor de wind gaat. Je blijkt ineens voldoende tijd te hebben voor de dingen die je die dag wil ondernemen. Je stroomt mee op de stroom van de levensrivier. Dat is toch een heerlijke situatie die wij allemaal als optimaal zien.

In de nieuwe, lichte energie die nu voor ons aanwezig is, kunnen wij daar als het ware mee spelen.
Ik zal het proberen uit te leggen.

Je stroomt mee en geeft aan het universum aan dat je begrijpt dat er voldoende tijd is om je zaken die dag te gaan volbrengen. Je volgt het universum in de tijd. De tijd die niet meer lineair is maar nu in een holistische spiraal loopt. Er is voldoende tijd voor je en je voelt dat het allemaal loopt zoals het bedoeld is te lopen.

Nu de andere situatie.
Je gaat lopen stressen omdat je het gevoel hebt dat het nooit op tijd af kan komen. Er moeten zoveel dingen geregeld worden en dat haal je natuurlijk niet binnen de gestelde tijd.
Wat gebeurt er. Je prachtige bol van energie trekt helemaal naar binnen. De druk die je al voelde wordt sterker. Je zuigt als het ware de tijd naar je toe. Je laat het niet aan het universum over, maar jij bent dan (denk je) de meester van de tijd. Die stress heeft ook een sterke invloed op je fysieke lichaam. Je bloeddruk gaat sterk omhoog. Je cellen kunnen niet stromen, zoals bedoeld etc. Dus het is een sterk negatieve werking op je fysieke lichaam.

Hier kan je dus mee gaan spelen. Je vraagt het universum je voldoende tijd te geven om in alle rust je zaken af te handelen. En wat blijkt het werkt. Je kent toch ook de vraag voor een parkeerplek wanneer je bij een volle parkeergarage komt........ Na die vraag bewust gesteld te hebben, is er een parkeerplek voor je. Misschien niet op de eerste etage, maar heb geduld, hij is er echt! Zo werkt het ook met de tijd. 

Werk samen met het universum en je zal je verbazen over wat er met de tijd gaat gebeuren. Door de tijd op de manier van het universum te gebruiken, heb je een relaxte gezonde manier om met tijd om te gaan. Door op je eigen wil met de tijd om te gaan, ontstaat een sterk zuigende werking die niet fijn voelt. Wanneer je je daarvan bewust wordt, en je weet ook nog dat het niet zo goed is voor je gezondheid, zal je heel snel gaan veranderen in het omgaan met de tijd.

Geloof me het is een heel leuk spel. Misschien in het begin wat onwennig. Maar wanneer je eenmaal hebt gevonden hoe het werkt kan je echt je eigen tijd verruimen. Hoe heerlijk is dat?

Ja er blijven 24 uren in een dag, maar hoe je die gaat invullen kan van grote waarde voor je zijn en ook voor je gezondheid.

Afbeeldingsresultaat voor voldoende tijd hebben geen haast hebben plaatje rust