Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

vrijdag 22 juni 2018

Bijzondere zielen maken een bijzondere reis door op aarde


De energie is en blijft onrustig en bijzondere zielen maken een bijzondere reis door.

Het is niet altijd even gemakkelijk.
Wanneer ik de reacties lees en die vergelijk met vorig jaar, dan zie ik nu mensen die er veel gemakkelijker mee omgaan. Veel laconieker kunnen zijn over de verschillende dagen met ieder zijn of haar eigen energie. Er zijn er nogal wat verschillende “energie-dagen”in een maand. Alles in het universum is met elkaar verbonden. Die verbinding voel je steeds sterker. 

 De oude gebruiken van de natuurvolken komen weer terug onder onze aandacht. De gebruiken die door de eeuwen heen onder de volken aan elkaar werden doorgegeven. Bij het vuur. Met elkaar om het vuur. De oudsten die de verhalen aan de jongeren vertelden. De jongeren die de verhalen weer aan hun volgende generatie doorgaf. Zij waren intuïtief en sterk verbonden met Moeder Aarde. Zij hadden daar de rust voor. 

Nu zoeken wij vaak tevergeefs naar die rust. Naar de rust in onszelf. Herkennen lang niet altijd wat wij voelen. Ja, wij zijn zeker niet minder gevoelig dan de volken waar ik het net over had. Er is bij ons veel meer afleiding. Wij voelen wel, maar hebben zo weinig geduld om daar voor te gaan zitten en echt te voelen wat er precies met ons aan de hand is.

Wij zijn nu al in een heel ander lichaam terecht gekomen. Natuurlijk wanneer je in de spiegel kijkt zie je dezelfde mens die je was. Is dat eigenlijk wel zo. Heb je al gezien dat bij veel mensen de iris in de ogen is veranderd?

Wij hebben een transparantere trilling in onze lichaamsenergie. Dat houdt in dat wij veel gevoeliger zijn geworden. Een slag op een stenen rots of op een dunne boom kan qua kracht gelijk zijn, maar de incassering is van een andere orde. Zo gaat het ook met ons. Wij voelen zoveel meer. Ons zesde zintuig is veel sterker ontwikkeld. Maar nu ermee werken.

De sluier die tussen onze vorige levens en nu zat is dunner. Wij krijgen veel meer informatie vanuit vorige levens. Wij zijn van mens veel meer naar ons zielenleven aan het transformeren.
Wij zijn niet alleen maar de mens die in dit leven op aarde is geboren. Wij waren altijd al onderdeel van onze ziel maar nu gaan wij meer en meer contact maken met onze ziel. Wij komen naar het grotere overzicht in het geheel van onze levens.

Dat komt allemaal door die stijgende energie.
De energie die zo snel stijgt dat je wel mee moet gaan in die ontwikkeling.
Je kan bijna niet meer in die achterhoede blijven lopen.
En geloof me maar. Jullie zijn allemaal voorhoede lopers. Jullie zijn de krachtige zielen die voorop lopen en het licht ontsteken voor de mensen die achter ons aankomen.

Ja het is niet altijd even gemakkelijk. Weet dat wanneer jullie uiteindelijk ook naar “huis”zullen terugkeren, jullie ontvangen zullen worden als ware helden. De sterke zielen die het aangedurfd hebben om die bijzondere tijd op aarde door te maken. Daarbij vele ongemakken hebben ondergaan. Dit nooit vertoonde spel gaat door en wordt zeker door jullie inzet, tot een glorieus einde gebracht.

Je hebt misschien nu het gevoel om te juichen. Doe dat. Klap in je handen en geef jezelf en daarmee al die andere sterke zielen het applaus dat zo verdiend is. Jij bent die krachtige, prachtige mens die dit aangedurfd heeft. Hoe bijzonder is dat en hoe bijzonder ben jij dus......?


Afbeeldingsresultaat voor transformatie van de nieuwe mens op aarde spiritueel