Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zondag 4 september 2016

Versnelling in de energie en nog een belangrijke verandering....

Hallo lieve mensen,

Ja weer even wat informatie over de veranderende energie  en de stijging in energie voor de nieuwe tijd.
Zoals jullie gemerkt hebben verandert er veel in ons fysieke en energieke patroon.

In het volgende artikel (zie bijgaande link) worden in ieder geval 2 zaken genoemd die belangrijk zijn om te  weten.

1.
De versnelling in stijging van de nieuwe energie gaat sneller dan oorspronkelijk het plan was.  http://www.foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html
Op deze link kan je die stijging dagelijks zien. De stijging gaat zo snel, omdat er zo hard is gewerkt door de lichtwerkers. En dat zijn jullie ook. Jullie hebben zo vasthoudend gewerkt aan het totale plan dat de energie sneller mocht en kon stijgen. In de spirituele wereld werd deze snelle stijging  lange tijd niet voor mogelijk gehouden…….

2. 
Dit is een heel belangrijk punt. Op dit moment, in deze periode komt er heel veel "oud zeer" bij ons langs in ons leven. Dit mag nu allemaal losgelaten worden. Je  bent geen slachtoffer meer van het pijnlijke gedrag van de mensen uit je omgeving.  Het heeft zijn tijd en aandacht gehad.

Door het NIET los te laten ga je er een nieuw probleem van maken en komt het eigenlijk weer terug, nadat je het juist uitgewerkt had en los mocht laten.

Waarom...... omdat onze gedachtekracht heel veel sterker is geworden en juist door onze gedachten kunnen wij nieuwe situaties creëren.
Dat kan dus zowel in positief als in negatief, dus doe dat niet.....

Ga met je aandacht naar je hart en volg je hart.
Zoals je altijd al wilde,

Now is the moment....

Veel  licht en liefde

Gedeelde liefde is versterkende liefdeVia deze link is het mogelijk om een heel belangrijk artikel over de versnelling te lezen. 
Het is een artkel van de blogspot voor wakkere mensen. 
Ook op dat blog is veel informatie te vinden die van belang kan zijn voor je.

Tot gauw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten