Waarom deze blog

Deze blog is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit en de verandering in de energie op aarde. Ik zal met enige regelmaat artikelen plaatsen die met dit onderwerp te maken hebben. Verder zal ik aanwijzingen geven van hoe je je het beste kan afstemmen op die nieuwe hogere energie. Ik hoop je vaak op mijn blog te mogen ontmoeten.

zondag 4 december 2016

Verwardheid,onzekerheid….


Er komen veel verwarrende en onzekere indrukken op ons af in deze tijd. 
De Amerikaanse verkiezingen hebben daar  nog eens een sterke inwerking op gehad.   
Wij ervaren iedere dag meer onrust. 

Mensen kijken naar elkaar. Praten er met elkaar over. 
Wat is het toch een verwarrende tijd.
Prof. Dr. Paul de Blot SJ, schreef in zijn column:
Chaos hoort bij het leven, en de geschiedenis leert ons dat er steeds uitzichtloze situaties zijn geweest.

Ja, er is niets nieuws onder de  zon. Het is altijd zo geweest.
Wij worden er wel directer mee geconfronteerd. Internet en nieuwsmedia zijn daar mede een oorzaak van.

Aan de ene kant ervaren wij dat het licht stijgt en stijgt. Iedere dag is te zien hoe snel  de energie op aarde omhoog gaat.

http://www.foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html 

Wij ondervinden daar behoorlijk wat aanpassingen van. 
Die hoef ik niet op te noemen die zijn gemakkelijk te vinden op internet.

Zelf geef ik altijd aan dat wanneer het licht opkomt en een sterkere positie in gaat nemen, dan moet   het duister terug..

Het is een intensief proces en gaat echt langer dan een paar weken duren.  Het is ook niet een proces van enkele maanden....

Ik heb de overtuiging en met mij velen, dat wanneer het licht van de liefdesenergie sterker en sterker wordt, de duistere energie MOET gaan wijken. 
Dit gaat niet zonder slag of stoot. Dit geeft strijd en chaos. Die strijd, daar zullen wij doorheen moeten.  In de energie is dit te zien. 
Alles werkt holistisch. Zo groot, zo in het klein.

Wanneer je last hebt van duistere zaken, dan moet je je niet ook nog eens met duister verbinden. 
Dan versterk je het proces. Maar door met licht, veel licht te werken, krijgt het duister het moeilijk. Door voldoende licht erop te richten kan het licht overwinnen. Dit is wat er gaande is.

Wij zijn met velen, over de gehele aarde, die met licht werken. Het aantal mensen dat met  licht  werkt om zo het gehele proces te ondersteunen groeit en groeit.  Steeds meer mensen zijn aan het ontwaken. Gaan met het licht  werken en hebben zodoende invloed op het gehele proces op aarde.

Nogmaals, denk niet dat het volgende week over is. Dat is niet zo. Maar wij  kunnen wel onze verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen licht. Ons eigen licht verbinden met het licht van onze naaste. 

Wanneer 10 mensen hun licht verbinden dan werkt dat cumulatief. Je hebt dan de lichtbundel van 100 mensen. Je ziet hoe snel dat licht kan groeien. 

Het belangrijkste is dat je ziet dat het werkt, ook al is het een onrustige, rumoerige tijd.
 Misschien zelfs wel af en toe een chaotische tijd. 
Door onze eigen verantwoordelijkheid  te nemen en ons licht intens op de wereld te laten schijnen, hebben wij invloed op het grote proces. 

Door het samen te doen groeit het intense licht op aarde en dat is wat wij mensen in deze verwarrende tijd kunnen doen. Onze eigen verantwoordelijkheid nemen en ons licht laten schijnen op onze aarde. Weet dat het werkt. Je kan het op kleine schaal zien in een visualisatie. 
Het is holistisch en dus werkt het op grote schaal precies zo. 
Neem je je verantwoordelijkheid om sneller en sneller naar die lichte aarde te komen. 
Ik doe intens mee, jij ook…..?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten